Ti mondtátok

Sokkal jobban éreztem magam nyugisabb és magabiztosabb lettem. Király vagy, Orsi!

- Csilla, 29 -

62 éves vagyok, számomra igen súlyos problémával küzdöttem, amikor egy jó barátom ajánlotta Orsit és az ő therápiáját. Nem tagadom kissé szkeptikus voltam ezzel kapcsolatban, de a gyógyszeres megoldást sem kedvelem.

Orsi házhoz jött, és már első látásra megkedveltem.

Mosolygós, közvetlen, helyes.

A kezelések nyugodtan békésen teltek, nem éreztem semmi különöset. Az eredmény annál jobb volt. A problémám megoldódott, ezért nagyon hálás vagyok.

Mindenkinek ajánlom aki gyógyszerek nélkül akar élni.

- P. Gy., 62 -

Az oldás után közvetlenül nem történt semmi, aztán lassan, szinte észrevétlenül megváltoztak a dolgok, megváltoztam, és a problémám már nem volt ott többé, és ezt észre kellett vennem.

- Viki, 38 -

"Jóval összeszedettebbnek, pihentebbnek érzem magam. Megint több dologra tudok koncentrálni. És szerintem jóval hosszabb ideig. Határozottan pozitív irányt vettem. Előzékenyebb vagyok a vezetéskor. Van sok szituáció eddig amit jobban kezelek, élek meg."

- K.K., 40 -

A tapasztalatom Orsival minden szempontból pozitív volt. A személyes kérdéseket tisztelettel, együttérzéssel és biztos kézzel kezelte. A kineziológiat rajta keresztül ismertem meg és úgy éreztem segített nekem a nehezen megközelíthető pontokat az életemben tisztábban, egészében látni.

- Anna, 36 -

Már az első oldás alkalmával is érezhető volt Orsi szakértelme, a hátfájásom szinte teljesen elmúlt, csak ajánlani tudom.

- Panni, 31 -

Néhány évvel ezelőtt, egy látogatásom alkalmával mesélte Orsi, hogy rátalált a hivatására és ha szeretném, gyakorlásképpen szívesen oldana. Akkoriban tavasszal és nyár elején nagyon szenvedtem az allergiától, szinte megállás nélkül folyt az orrom, szóval úgy voltam vele, miért ne. Nem sokat tudtam a kineziologiáról, ezért Orsi mindent részletesen elmagyarázott. Mit talált, mit fog csinálni, hogyan működik az egész. Meghökkentő dolgot tesztelt ki, de nem bíráskodott és segített elfogadni, nem pedig szégyenkezni miatta. Azóta körülbelül háromszor hapciztam néhány napig, ami hatalmas különbség ahhoz képest, mennyire szenvedtem hónapokon keresztül antihisztamin szedése mellett is. Mindenkinek őszintén ajánlom Orsit és a kineziológiát.

- Kati, 37 -


Kérdésed van?
Lépj velem kapcsolatba!

Név: Vojnárovics Orsi

HU: +36 30 70 237 7869 Viber Whatsapp
FR: +33 7 69 31 07 83 Viber Whatsapp
E-mail: happylittleorsiland@gmail.com