Gordon Stokes

 

Gordon Stokes

 

(1929 – 2006)

 

Gordon életének és figyelmének középpontjában az emberek segítésének vágya állt. A One Brain módszerbe integrálta mindazt a tudást és kutatást, amit hosszú és termékeny élete alatt megismert.

Kezdve a Thomas Gordon féle szülői eredményességi tréning hatékony kommunikációs modelljével, folytatva a Touch for Health-nél oktatási igazgatóként eltöltött időszak kineziológiai ismereteivel, valamint a perszonológiában szerzett jártasságával.

A hatékony segítés területén igazán tudta, hogy mi is a fontos, hiszen gyerekkorában maga is komoly tanulási nehézségekkel küzdött, és még amikor, mint tengerész kadét, évfolyam másodikként végzett az iskolában, akkor is csak annyit könyvelt el: „A többiek valószínűleg még nálam is butábbak…”

A diszlexiás kisfiúból és fiatalemberből az évek során nagyszerű tanár vált, aki rengeteg embernek segített egyéni és csoportos munkában élete megjavításában, és tanulási nehézségeinek megszüntetésében.

Gordon valamennyiünknek példaképe lehet, akik kineziológiai munkát végzünk, vagy a változás nehézségeivel küzdünk életünkben.


Kérdésed van?
Lépj velem kapcsolatba!

Név: Vojnárovics Orsi

HU: +36 30 70 237 7869 Viber Whatsapp
FR: +33 7 69 31 07 83 Viber Whatsapp
E-mail: happylittleorsiland@gmail.com