Daniel Whiteside

 

Daniel Whiteside

 

(1933 – 2013)

 

1983-ban csatlakozott Gordon Stokes-hoz, hogy társalkotóként létrehozzák a One Brain rendszert vagy Three in One Concepts-et a mai multidimenzionális formájában, a test, az elme és a lélek, a spiritualitás egységére fókuszálva.

Daniel 8 éves kora óta foglalkozott perszonológiával. Ez a tudomány azt kutatja, hogy az emberi külső milyen belső tulajdonságokat, minőségeket takar. Szülei Robert és Elisabeth Whiteside úttörő munkát végeztek ezen a területen, és az Egyesült Államokban az első ilyen főiskolát is létrehozták. Gordon is tanult ezen a főiskolán, barátságuk ebből a korból ered.

Mielőtt csatlakozott volna a 3in1-hoz, Daniel Társszerzőként jegyzett egy regényt „Tűzistennő” címmel, írt egy bestsellert „Hogyan nyerd meg magadat és másokat?” és édesapjával együtt írták meg a “Bevezetés a perszonológiába című könyvet. valamint színészként is több filmben és videóban szerepelt.

Daniel hihetetlen irodalmi, zenei és művészeti ismeretei nagyban hozzájárultak ahhoz a mély emberismerethez, amely a Three in One Concepts számára általa írt haladó tanfolyamok, (mint például a Gyermekkor, szexualitás, öregedés, Mohóság, bűntudat, Isten, Serdülőkor, érettség, szeretet, Szexualitás) szövegeiben is tükröződik.

Sokan találkozhattak még vele 2011-ben Magyarországon. Csodálatos tudása, elfogadása, gyengédsége és nem utolsó sorban remek humora jó példa lehet mindegyikünk számára akár emberként, akár oktatóként gondolunk rá.


Kérdésed van?
Lépj velem kapcsolatba!

Név: Vojnárovics Orsi

HU: +36 30 70 237 7869 Viber Whatsapp
FR: +33 7 69 31 07 83 Viber Whatsapp
E-mail: happylittleorsiland@gmail.com